Jul 2005

FBFWPBCK ønsker sine medlemmer en Prahl jul og et 40Ws nytår!
2005 har budt på mange ekstravagante og nyskabende tiltag for foreningen og dens stolte medlemmer! Året startede med festligholdelsen af Kjørmes Knud 2. februar, der markerer det nye års reelle start, hvor vinteren vender, og varmere tider imødegås. Også den 870. fejring af Fotevikedagen - 4. juni - var en stor succes. Denne årets største højtid bød på godhedens sejr over det onde, og man markerede dagen med udveksling af gaver - de såkaldte 'foteklapper'. Derudover var 2005 et indholdsrigt år på mange fronter. Hos landets stolteste ørkenkriger 'Sælen' aflagdes et minderigt besøg med sand såvel som citrus. Den lille havfrue meldte sig under vaskebjørnens faner. Verdensklassetræneren Tom Prahl aflagdes i Malmö adskillige festfyrværkeri-hyldest-besøg og meget mere...
FBFWPBCK afslørede også den uhumske 'musiker' Lars H.U.G. i på det skammeligste at mishandle reelle kvindelige musikere. Afsløringen medførte bortvisning af H.U.G. fra Københavns Universitets institut for musikvidenskab for tid og evighed!

FBFWPBCK ønsker at 2006 må blive endnu et vækstrigt år for sig og sine medlemmer. Foreningens øverste ledelse er i skrivende stund inde i en positiv dialog med den norske topdommer 'sneleoparden fra Hønefoss'  -Terje Hauge om mulig medvirken til foreningsarrangementer i det kommende år. Også mellanöllen håbes at flyde lifligt i året der kommer. FBFWPBCK har nemlig valgt nu fast at prioritere udstationeringen af et medlem 'hinsidan'.

På en sådan dag går vores tanker også til søens folk, lochenprachten i Ruhr, Eindhoven og Blåvand samt de tekniske felter på Vestnorske fodboldstadions.

AGAMEMNON BEVARE VASKEBJØRNEN!