Nyheder  
bullet Tom Prahl fyret i Viking Stavanger

Det er med stor sorg CRTPS må udmelde at de kommende ture; Stavanger Paraden 2006, North Atlantic Prahl Cruise 2006, Ullevi-Ullevaal Joint-Venture Adventure 2007 samt turen til pokalkampen Haugesund - Viking 10 oktober, alle er AFLYST!!! Dette sker på grund at indsigtsløse og fordærvede individer i Vikings ledelse her til formiddag (14/9 red.) har valgt at afbryde samarbejdet med Tom Prahl. Stor sorg og frustration har derfor idag ramt - ikke bare vor hæderkronede forening - men den ganske forbolverden. CRTPS arbejder på højtryk for at få afdækket detaljerne i den famøse sag og vender tilbage så snart der er nyt i sagen. Medlemmer der allerede har sikret sig billet til de berørte arrangementer vil modtage skriftlig information vedrørende refundering! Hvilket hold der bliver CRTPS og Tom Prahls næste klub vil tiden vise.. der spekuleres allerede i klubber som Real Madrid, Juventus, Hammarby Bajen og Viborg...

Leve Tom Prahl!

bullet Se billeder fra alle CRTPS' ture i det nye galleri
bullet 4.-6. juni: Fotevikedag / Pinsesolen / Tom Prahl i det klassiske tippeliga-brag Lyn-Viking FK
bulletSe de forrygende billeder af CRTPS og vaskebjørnen der hylder Tom Prahl på Norges nationalstadion, og vaskebjørnen der måtte give autografer ved udgangen
bullet Nyt Royal League Magasin på gaden 5/4
bulletTom Prahl til Viking Stavanger!

Copenhagen Raccoons Tom Prahl Support kan nu meddele at Tom Prahl fortsætter sin glorværdige karriere i norske Viking Stavanger. CRTPS var 21.oktober på Malmö Stadion til personligt møde med Tom Prahl. Tom Prahl blev modtaget med festfyrværkeri, knus og håndtryk og kunne ikke undgå at nikke anerkendende og blinke kækt, da CRTPS' udsendte spurgte Tom Prahl om karrieren fortsætter i Stavanger.

Svenske medier slutter nu op om CRTPS' meddelelse.

'Der er langt til Stavanger, men det er bestemt hele turen værd. Vi overvejede igår at tage direkte videre til Stavanger' udtalte trætte CRTPS supportere søndag.

Link til Viking Stavangers side

 

Klik for at se fuld størrelse billede

CRTPS hylder Tom Prahl ovenpå en intens 0-0 Tippeliga-kamp - Viking-turen 2006

CRTPS støtter fodbold-træner Tom Prahl med høj indsats, og skyr ingen midler for denne uforbeholdne support! Ikke mange trænere har egne fanfraktioner - det laver CRTPS om på! Og om nogen har fortjent det er det Tom Prahl! Tom Prahl evner på helt exceptionel vis i modsætning til mestendels andre trænere, herunder Rudi Völler, at holde sig i det tekniske felt på en sådan måde at han går lige til kanten - aldrig over! Som ingen anden styrer han hele holdet mens han roligt forbliver i sit tekniske felt. Man kan kun forblændes af Toms talent, og CRTPS kæmper derfor for Tom Prahl som næste landstræner! CRTPS har flere gange ærefuldt hilst på Tom Prahl selv, og har naturligvis sikret sig Toms autograf på den stolte Københavnske Tom Prahl -fane!

 

 

Se video med CRTPS' kampråb 'Tom Prahl, Tom Prahl - du är vor general!'

Hør Malmö FF Hymnen

 

 

 

 

Kontakt foreningen: crtps@conga.dk