31. august 2004

OPROB

Konspirationen er vågnet af sin dvale og har slået til med lammende kraft. Efter konspirationens fejlslagne forsøg på at udslætte vort kære fædreland (med hjælp fra Canada), gør disse svigefulde udyr et nyt forsøg. Som tidligere afsløret her på siden har Steven Lustü i sine unge år på nederdrægtigste vis afpresset vor retskafne landstræner(Morten Olsen), ved først at låne sukker til denne og hans familie for dernæst at kræve landsholdsudtagelser til Steven. Dette stod på en årrække indtil det en kold dag i Oslo fik fatale konsekvenser - Steven kostede 2 points og nær den hele EM deltagelse. Denne gang er det kampen mod Ukraine, Lørdag, der er i fare for at blive tabt på grund af Stevens mangelfulde evner udi fodboldspillet. At Steven pludselig får lyst til at gøre comeback er ikke en tilfældighed. Dette er uden tvivl et røgslør fra konspirationens side for at dække over langt større komplotters tilblivelse. Med eneret for FBFWPBCK kan det nu i dybeste fortrolighed afsløres at så frygtelige forbrydere som Rudi Völler og Francesco Totti har indledt et tæt samarbejde i Rom - Rudi skal være træner i Roma. Disse to har begge været involveret i spytskandaler samt er begge iført et hæsligt bundesligahaare. Blot tanken om hvad disse to i forening kan udrette får blodet til at stivne, og guderne på Parthenon til at skælve. Vi går som forening en dyster tid i møde. Anja Andersen har ikke fået opmærksomhed længe - hun pønser grangiveligt på hævn. Canada har haft et elendigt OL - de pønser sikkert på hævn. Lars HUG har ike spillet hele sommeren eftersom han fik Midtfyn lukket og udsender måske snart en single. Eneste lyspunkt, i en forventelig grum tid, er foreningens snarlige besøg i Blåvand hvor vi skal besøge Hans Hestbech samt vaskebjørnen. Grundet den for tiden meget angrebsivrige konspiration, må alle forenings medlemmer allehånde udvise den største agtpågivenhed og årvågenhed. Konspirationsmedlemmer ligger på lur bag snart hver eneste gadehjørne!!! Pas derudover på ucharmerende Rene Diff imitatorer fra underlødige provins universiteter!! En sidste advarsel går på muligt surt øl på medlemmernes nyligt genåbnede fredagsbarer, HUG's færden sommeren over er endnu ikke helt klarlagt!

40congawor

 

30. august 2004

Skandale blandt chimpanserne!

I lighedhed med sidste sommers vaskebjørn / tvättbjörn / Waschbär / raccoon –skandaler ser det ud til denne sommer nu byder på chimpanse-skandaler! De kinesiske teenage-chimpanser sætter nu ind med rygning! Den er hel gal blandt de unge – hor cigaretter og druk er det eneste de tænker på. Det stakkels dyr må således ty til beroligende nikotin for at kunne holde tilværelsen ud, efter dens samlever er blevet for gammel til at præstere. Sådan er de, de unge piger...

Politiken skriver: Chimpansen Feili på 13 år får for lidt. Aben, som bor i en kinesisk zoologisk have, er derfor begyndt at spytte og ryge, skriver det kinesiske nyhedsbureau, Xinhua, ifølge BBC Online. Lederen af den zoologiske have i Zhengzhou i Henanprovinsen syd for Beijing forklarer, at Feilis partner i haven er 28 år ældre og ikke i stand til at 'opfylde hendes seksuelle behov'.
Det kinesiske nyhedsbureau rapporterer endvidere, at Feili blev ophidset, da hun så en af de besøgende tænde en cigaret, og hun blev utålmodig, da gæsten ikke viste tegn på at give cigaretten til hende.

Men hvilken 13-årig teenage-pige ville ikke også begynde at spytte i arrigskab hvis ens eneste partner var en 41-årig impotent chimpanse-svans... Kendte det stakkels dyr bare congaen, ville det måske igen få mod på livet...

40congaWor!

 

24. august 2004

Congaen udbreddes på Færøerne!

FBFWPBCK har udført et fremragende stykke opklarings- og påvirknings-arbejde i rigsfællesskabets nordligere provinser. Læs om status under events!

40congaWor!

 

24. august 2004

At selveste brazilien skulle falde for FBFWPBCK’s kritiske blik havde ikke mange troet, men efter fornægtelsen af selveste conga-kæden må vor højt respekterede forening løfte de buskede øjenbryn! Episodens kerne er et Simpson-afsnit hvor familien ankommer til Rio de Janeiro. Naturligvis benytter the Simpsons sig af det lokale transportmiddel, congakæden! Intet FBFWPBCK-medlem vil overhovedet undre sig over dette, men tage det som en selvfølge at danse conga ind til hotellet. Den brasilianske racoon er imidlertid blevet vækket, og sur som bare citrus’en selv har regeringen klaget sin sag og lagt sag an mod the Simpsons pga den, og hold nu fast, nedladende, måde de mener deres land er blevet fremstillet på!

The Guardian skrev om sagen:

Part of the anger in Brazil about The Simpsons is that, as well the stereotypes, there are many inaccuracies - Marge, the mother, finds that the local mode of transport is the "conga", which is a Caribbean dance. (She takes a conga to the hotel).

Brazilianerne mener således at det at vise conga-kæden som et essentielt transportmiddel er ‘upræcist’! Kan man være mere uenig? De burde være stolte af at få portrætteret congaen i deres by! Homer kommer tilgengæld med en selvfølgelig kommentar i congakæden: "My hands are on a guy's ass. Boy, this dude must work out."

40congaWor!

 

11. august 2004

Verdens længste congakæde som top-10 rekord!

Verdens længste congakæde har netop i dag været i et tv program over top 10 verdensrekorder. Den indtager 10 pladsen for de vildeste og største rekorder, og med conga-kædens 119,986 personer der d. 13 marts 1988 i Miami lagde grundstenen for den mest opløftende og befriende dans, er dette vel fuldt fortjent. Endelig bliver vores besked sendt ud over hele Danmark... Denne landsdækkende nyhed kan undersøges nærmere på linket nedenunder:

http://www.guinnessworldrecords.com

- og søg på conga!! Lad os huske denne dag og aldrig glemme den 119,986 personer lange congakæde som for evigt vil stå som et eksempel for mennesker verden over!

40congaWor!