15. november 2004

Nederlaget lurer, men festen fortsætter...

Den skandaleramte "sukkerafpresser" samt ledende konspirationsmedlem - Steven Lustü - er til fare for den i forvejen fortjente danske sejr, onsdag mod Georgien. Da Morten Olsen var på fjeldet for at besigtige Stevens form, i den norske pokalfinale (Lyn - Brann) må han have fået sit dyrt lånte sukker galt i halsen. Steven fejlede så fælt som man kan forestille sig. Fire mål måtte Steven efterfølgende tage på sin flossde kappe efter 1 - 4 nederlaget til de Bergske outsidere. Steven blev efterfølgende nødt til at undskylde offentligt (i VG) for sin notorisk ringe præstation. Dette skulle man jo mene var godt - da Morten Olsen nu, overfor Steven, ville have en fuldgod undskyldning for at se bort fra Steven, og den fare han udgør for holdet, til kampen mod Georgien. Men nej - den klemme som Steven har på landstræneren er åbenbart så stor at landstræneren ikke bare udtager ham på baggrund af hans skændige præstation, men også nævner ham som favorit til en plads i startopstillingen. Hele sagen er så afskyelig at man næsten får sin "Felix' hemlagede express mos" galt i halsen. Aga hjælpe os mod Georgien for menneskelig rationalitet, common-sense og alverdens cost-benefit analytikere vil åbenbart ikke. Man tager sig til hovedet... En trøst - for forenings medlemmer - i denne mørke tid, må siges at være FBFWPBCK's snarlige "Gastronomi-Festival" hvor der vil være smagsprøver på diverse mellanöl samt korv med mos. Den blå Stockholmer samt Den Gula Zebra er forhåndsfavoritter i første kategori, mens den forsvarende mester "Felix"´er mest seriøse udfordrer i anden. Men kom selv og smag...

40congawor

 

14. november 2004

När mosen har tagit slutt...

Luften var kold, stadion halvtomt, mosen udsolgt og Tom Prahl ude af det tekniske felt da FBFWPBCK-medlemmer drog hinsidas for at overvåge begivenhederne omkring den danske royal-league start på Malmö stadion mellem Malmö FF og Odense Boldklub. Det var tydeligt at konspirationen var klar til at slå til for at hindre en fair start på den prestige-fyldte turnering. Allerede ved ankomsten til broderlandet blev delegationen mødt af en kold velkomst. FETA (FBFWPBCK’s EfterretningsTjenstlige Aktivitet) havde naturligvis researchet og klarlagt hvilke buslinier der var brugbare mod stadion – men på 15’eren blev foreningsmedlemmerne straks afvist og henvist til en anden buslinie – der givetvis ville have taget så lang tid, så vi aldrig var nået frem til stadion. Det lod medlemmerne sig naturligvis ikke skræmme af og ved godt mod ombord på linie 14 vidste vi straks vi var på rette vej, da vi så ’Svenska Polisen’ på vej i modsat retning – de havde naturligvis endnu ikke fattet at der i aften var optræk til mere i Malmö’s gader end at jage ensomme mellan öl-drikkende stoddere væk fra bænke i Kungsparken. Busresan blev imidlertid hurtigt afbrudt, da delegationen skimtede ’systembolaget’ på gadens modsatte side, og med enkelte kommunikationsproblemer lykkedes det at indkøbe styrkende svenska öl af de fremragende mærker ’Blå Pripps’ og ’Stockholm’. Sidstnævnte førte naturligvis straks til Orup-afsyngelse.

Til FBFWPBCK-medlemmernes store overraskelse havde Svenska Polisen alligevel fundet frem til stadion – endda i en riddende version. Et masseslagsmål mellem danske og svenske hooligans inden kampen havde alligevel vakt polisens opmærksomhed. Det var dog igennem hele kampen tydeligt at svenska polisen interesserede sig langt mere for fodbold end for at stoppe uroligheder, eksemplificeret igennem romerlys på lægterne og frytelige frygtelige svenskere der forsøgte at antænde OB-bannere ved at skyde raketter efter dem! Svenska Polisen så intet... Bag OB-tribunen var der heftigt salg af Åbro-mellan öl som foreningsmedlemmerne lappede lystigt i sig – kioskmanden nød naturligvis de mange strofer af ’När vi graver gull i USA’ han fik som betaling undervejs. Gode kampråb mod konspirationen gjaldede over stadion, som ’Lustü til Malmö FF – vi vil ha’ Lustü til Malmö FF...’ ’Ein Rudi Völler, es gibts nur ein Rudi Völler...’ og ’Malmö i suparettan, vi vil ha’ Malmö i superettan...’ Kampen endte desværre (lidt ufortjent) med 2-0 sejr til Malmö, på trods af mange gode OB-chancer og en Tom Prahl der mangengang var ude at sit tekniske felt! Efter kampen kalder Malmö FF på deres hjemmeside endvidere OB’s fremragende målmand Arek Onyszko, grundet hans røde trøje formodes, for en ’jultomt’! Skandale!

Svenska polisen måtte efter kampen på arbejde igen. En Malmö FF –tilhænger gik så vidt som til at sparke til en af de mange Odenseanske busser, og to danskere blev pågrebet for ’fylleri’ (Se ’Aftonbladet’: http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,560199,00.html ). Der er ingen tvivl om at svenska polisen indså at den måtte stoppe det frygtelige ’fylleri’ dankerne driver på med, da FBFWPBCK-medlemmerne henvendte sig til svenska polisen med spørgsmålet ’Ursäkta meg, vet ni hvor man för kjöpa mellan öl’. (Se foto). Svenska polisen nægtede at udtale sig om denne sag. Svenska polisen var dog så lang tid om at behandle sagen, at FBFWPBCK-medlemmerne nåede at undslippe Sverige igen. Dog uden at have indtaget ’korv med mos’. ’Mosen har tagit slutt’ var beskeden – og det kan dermed ikke udelukkes at ’Felix Hemlagit Express Mos – direkt fra maskin’ som medlem af konspirationen også modarbejder FBFWPBCK’s ønsker.

Hændelsen viser med al ønskelig tydelighed svenska polisens Malmö FF’s og ’Felix Hemlagit Express Mos’s medvirken i konspirationen, og dennes forsøg på at give Malmö FF sejren, svække FBFWPBCK og den svenske potatis-mos og det ganske ’korv med mos’-koncept samt nedbryde samfundet!

Vi klarede det denne gang – kun gennem en stærk indsats af FBFWPBCK! Konspirationen er dog umådelig aktiv, og vi må kæmpe en brav kamp!

40congaWor!

 

14. november 2004

Lars H.U.G. som falskmøntner!

At konspirationen var korrupt har FBFWPBCK alledage vidst! Nu afsløres imidlertid en af de største skandaler! Lars H.U.G. forsøger sig som falskmøntner ved selv at male sine pengesedler! Så FBFWPBCK advarer sine medlemmer mod at modtage disse og tro de kan bruges til noget som helst! HUGgertens sedler kan dog skelnes fra almindelige sedler idet de er helt utroligt forfærdeligt grimme! Tag ikke imod dem – anmeld det til passende politi-enhed (herunder er ikke omfattet svenska polisen). Pas på derude! Konspirationen er vågnet!

40congaWor!

 

9. november 2004

H.U.G. forrædder conga'en!

Mandag har altid været en frygtelig dag. Ugens første, starter altid for tidligt og er altid for mørk. En lille opmuntring er alt hvad man har brug for en mandag aften – er man heldig stiller Peter Kjær måske et spørgsmål om vaskebjørne. Men hvad fik vi så mandag, sidste uge? Tema om Lars H.U.G. Aga’ hjælpe os! En frygtelig idé der må være opstået i et tomt hovede på Hans Pilgaard efter en lang nat, sur øl, en video fra årsfesten i Slagelse og ikke mindst grimme tømmermænd, da aftenens ’Go’ aften Danmark’ skulle produceres. Anledningen var naturligvis den varslede sirene-test, a.k.a. Lars H.U.G.’s greatest. Ja, hvad er mere rimeligt end at fylde den bedste sendetid ud med en usoigneret mand med snabelen dybt nede i statskassen, der har udgivet sine dårlige kopinumre af andres udemærkede musik? Som om det så ikke skulle være nok, så angriber manden FBFWPBCK’s centrale søjler for åben TV-skærm! HUGgerten erklærer uindpakket at han agter at begive sig til Brasilien og danse Samba med sin frygtelige musik! Brasilien, som FBFWPBCK har registreret som medlem af konspirationen efter det frontale angreb på conga-kædens glæder – se foreningsindlæg fra 24. august 2004. Adskillige medlemmer af FBFWPBCK blev grebet af frygt ved synet af HUGormen og Hans Pilgaard dansende samba på bordene og kontaktede straks hinanden for at stå sammen og støttes ved congaen. Brasilien har nu for alvor meldt sig under konspirationens flossede fane – og udsending af FBFWPBCK-medlemmer til at følge op på situationen i Brasilien er nu for alvor påkrævet!

FETA sættes straks på sagen. Foreningsmedlemmer vil endvidere allerede i denne uge drage til Sverige for at kontrollere Svenska Polisens eventuelle medvirken til H.U.G.s tilnærmen til Brasilien og disses fælles angreb på conga’en – samt for at kontrollere kvaliteten af efterårets mellan öl og opfriske Orup’ske klassikere.

40congaWor!