Nyheder

Brandvarme nyheder og information til medlemmerne. Denne side indeholder det nyeste nye - alle de gode gamle artikler der er værd at læse igen og igen finder du på siderne herunder, listet med de nyeste først:

2005   januar   februar   marts   april   maj   juni   juli   august   september   oktober   november   december  

2004   januar   februar   marts   april   maj   juni   juli   august   september   oktober   november   december  

2003   juli   august   september   oktober   november   december  

 

30. maj 2006

Normand dømt for vold i gorilladragt

En norsk mand iført gorilladragt gik fuld rundt i en gågade i Norge og begyndte at sprede skræk og rædsel ved at chikanere tilfældige kvinder - blandt andet ved at slå dem bagi.

Nogen prøvede at fjerne gorillamasken, og det fik ifølge fvn.no den 23-årige til at gå amok. Som en anden gorilla gav han sig til at slå på en person i nærheden og dunke vedkommende mod en væg, så han besvimede. Offeret måtte efterfølgende til lægevagten for at blive syet og blev sygemeldt. Den 23-årige mand indrømmede at have begået vold, og blev idømt 28 dages fængsel.

Det må naturligvis være Steven Lustü, der her er tale om. Manden der tidligere har smadret det meste af Lerjeviken stadion og oplært vaskebjørnen i Blåvand Minizoo i frygteligt raseri. Steven har så på skamfuld vis bevæget sig rundt iført gorilladragt og taget pigerne på bagdelen! Skam over Steven!

 

30. maj 2006

Lochenprachten truet i den tyske bundesliga

Der var en gang. En gang hvor langt hår og overskæg nærmest var uniformen for den tyske Bundesliga. Gerd Müller, Harald Schumacher, Rudi Völler og Bernd Schuster var blandt de mange spillere i gamle dage, som bar "Operlippenbart", som vores sydlige naboer kalder hårene mellem munden og næsen.

Blandt danske spillere i det tyske med overskæg kan nævnes Lars Bastrup og Johnny Hansen, selvom Johnny Hansen faktisk først anlagde sig overskæg, da han var skiftet hjem fra Bayern München til Vejle i 1976.

Men tiderne skifter. Og det samme gør hår- og skægmode. Der kan stadig findes spillere med langt hår i Bundesligaen. Christian Poulsen, der ganske vist er på vej væk fra Schalke 04, er et eksempel. Men overskægget - det er væk.

Det forsvandt indtil videre med iraneren Ali Daei, som i 2002 skiftede fra Hertha BSC Berlin til Al-Shabbab i De Forenede Arabiske Emirater. Han optræder i dag for Saba Battery hjemme i Iran. I det omfang spillerne i dag bærer skæg er der tale om andre former for skæg end det traditionelle overskæg - Kevin Kuranyi er et glimrende eksempel.

 

8. Januar 2006

Vaskebjørnen er bestemt ikke gået i hi, her i vintertiden – ligesom FBFWPBCK heller ikke er!

Næ, vaskebjørnen har tilsyneladende brugt vintersæsonen på at optræne nye dyrearter i at stikke af fra deres respektive minizoo’s. Denne gang handler det om denne våde ende af minizoo’en – Kattegatcentret! Her har Steven Lustü og vaskebjørnen tilsyneladende været en tur forbi i ly af vintermørket. Efter heftig optræning af sælerne, der også i visse kulturer kaldes havets vaskebjørne i disciplinerne ’vask af frugt’, ’opkogning af pulverkartoffelmos’ og ’beskyt rosinen med andres liv’ blev den vigtigste disciplin nået; ’rasende udbrud af fangenskab og galskab på omgivende inventar’. Missionen er lykkedes med succes, og fire sæler er efter at have bovsprængt porten til friheden i et inferno af vold og sælspæk stukket af mod friheden i Kattegat.

Det er ikke en umulighed at sælerne specifikt har kontaktet mesteren i udbrud, vaskebjørnen Houdini fra Blåvand Minizoo, og bænkesparkeren fra Lyn, Steven Lustü, for at kunne tilslutte sig Copenhagen Raccoons Tom Prahl Supports snarlige udflugt med Oslo-færgen til topkampen i Tippeligaen, Lyn-Viking Stavanger. FETA er sat på sagen.

40congaWor!